Subscribe:

Een Bongo PromoCode nodig? Ga naar KortingButler

Cadeautips voor vaderdag 2012

Een cadeau voor hem vinden dat hem verrast en een glimlach op zijn gezicht tovert: het is een echte uitdaging! Is je zoektocht naar een cadeau voor Vaderdag begonnen? Tussen alle mogelijke cadeaus voor Vaderdag springen die van Bongo er het meeste uit. Een Bongo Sauna voor Twee, Gastronomie, Heerlijk Logeren, Lazy Sunday,... je kiest de cadeaubon die hem op het lijf geschreven is, doet hem cadeau op Vaderdag 2012 en je hebt de gelukkigste papa van de wereld.


Bongo Avontuur
De Bongo avontuur is een perfect cadeau voor vaders die graag hun grenzen verleggen en obstakels overwinnen. Op het land, op zee of in de lucht, deze Bongo biedt iets speciaals voor alle avontuurlijke papa's! 
De Bongo Avontuur is het ideale cadeau voor Vaderdag

Prijs: 59,90 euro

Bongo De Smaak van het Bier
Een schuimend cadeau voor zijn Vaderdag: met deze Bongo kan je vader bekende en minder bekende bieren gaan proeven. Brouwerijen, bierrestaurants en cafés met een riante bierkaart hebben een speciaal arrangement samengesteld. En dat alles in België, het land van het bier! 
De Bongo De Smaak van Bier is het ideale cadeau voor Vaderdag

Prijs: 29,90 euro

Bongo Sauna voor Twee
Elke dag van het jaar staat papa voor je klaar. Geef hem daarom een cadeau voor Vaderdag dat recht geeft op een verwenmoment. Met de Bongo Sauna voor Twee geef je hem een cadeau voor Vaderdag dat gelijkstaat aan een ontspannend relaxatiedagje. 
De Bongo Sauna voor Twee is het ideale cadeau voor Vaderdag

Prijs: 49,90 euro

Bongo Heerlijk Logeren
Met een Bongo Heerlijk Logeren als cadeau voor Vaderdag geef je papa de kans om er eens tussenuit te knijpen. Hij krijgt de keuze uit een reeks van hotelovernachtingen in het hart van een boeiende stad of in een rustgevende omgeving. Met dit cadeau voor Vaderdag kan zijn dag dus niet meer stuk. 
De Bongo Heerlijk Logeren is het ideale cadeau voor Vaderdag

Prijs: 89,90 euro